Postimi i çuditshëm i deputetit Naser Rugova

Lidhja Demokratike e Kosovës ka bojkotuar ceremoninë komemorative dhe ceremoninë e varrimit të veprimtarit tashmë të ndjerë, Adem Demaçit. Ende asnjë zyrtar i LDK-së nuk ka treguar pse është ky bojkot ndaj ceremonive për veprimtarin Demaçi. Përveç që gjatë ditës së djeshme, një zyrtari i kësaj partie, Besim Hoti ka ofenduar rëndë të njerin Demaç, … Continue reading Postimi i çuditshëm i deputetit Naser Rugova