Pozicioni se si flini me partnerin tregon shumë për lidhjen tuaj

Pozicioni se si flini me partnerin tregon shumë për lidhjen tuaj

Sipas ekspertëve të njohjes, gjuhës dhe psikologjisë, pozicioni në të cilin çiftet flenë tregon shumë për natyrën e marrëdhënies që kanë! Sepse pavarësisht gjithçkaje, pozicioni mund të jetë një dritare emocionale për situatën që çifti jeton në atë moment, njofton Insajderi.

Në formë luge

Sipas ekspertëve, personi që përqafohet në këtë pozitë ka tendencë të udhëzojë dhe mbrojë partnerin. Ajo, nga ana tjetër, ndihet më e rehatshme dhe e sigurt pranë partnerit dhe është e mundur që kur nuk jeni të përqafuar gjatë gjumit ndjeheni të pambrojtur. Është një pozicion që pasqyron harmoninë e përsosur të çiftit. Sidoqoftë, në disa raste mund të tregojë gjithashtu ekzistencën e disa pasigurive në marrëdhënie.

Me shpatulla, por afër njëri-tjetrit

Çiftet që zakonisht flenë në këtë pozicion pasqyrojnë faktin se ata respektojnë hapësirën e tyre individuale, pa humbur kontaktin. Ata janë dinamikë, ata e udhëheqin jetën në mënyrë të pavarur, pra marrëdhënia e tyre është e qëndrueshme dhe e shëndetshme. Sipas ekspertëve, kjo pozitë pasqyron besimin mes çiftit pa pasur nevojë për prezencë në prani të tjetrit.

Ngjitur me njëri-tjetrin

Ekspertët pajtohen në faktin që kjo pozitë është një shenjë dëshire dhe një pasion shumë i fortë. Është shumë e zakonshme kur marrëdhënia fillon dhe zakonisht ndodh kur të dy flenë pas një momenti intimiteti. Kjo ndërthurje mund të zbulojë dëshirën seksuale, por sipas ekspertëve, është e mundur që çifti që mësohet me këtë pozicion mund të paraqesë situata xhelozie.

Me fytyrë nga njëri-tjetri, por pa kontakt fizik

Gjumi në këtë pozicion është një shenjë e kërkimit të intimitetit dhe ekzistencës së dëshirës për të qenë pranë partnerit. Secili di të respektojë momentet intime të tjetrit, por ka një lidhje që i pengon ata të distancohen. Por në përgjithësi, ky lloj çifti merr më lehtë rutinat dhe problemet ditore.

Me kurriz, por larg njëri-tjetrit

Ky pozicion është një paralajmërim se diçka nuk është në rregull në marrëdhënie. Është e nevojshme të mbash distancën dhe dëshirën për të pasur liri më të madhe. Mungesa e kontaktit midis organeve, mund të tregojë se ka pasur një argument të fortë ose se njëri prej të dyve po kërkon pavarësi të plotë.

Të përqafuar

Ekspertët e gjuhës së trupit thonë se kjo pozitë pasqyron angazhimin, dashurinë dhe dashurinë mes çiftit. Në përgjithësi, reflekton që gjërat po shkojnë shumë mirë dhe jeta seksuale është e shkëlqyeshme. Ata gjithashtu thonë se gjumi me kokën mbi shpatullën e partnerit është një tregues se personi ndihet shumë i sigurt me partnerin e tij.

Burimi: Bustle.com