Premtimi i drejtorit për futbollistin: Do të jap leje të flasësh me mbesën time

Premtimi i drejtorit për futbollistin: Do të jap leje të flasësh me mbesën time

Fiorentina këtë fillim sezoni ka arritur rezultate dhe një nga futbollistët që ka shkëlqyer është 22-vjeçari Gaetano Castrovilli.

Drejtuesit e Fiorentinës së fundmi e rinovuan kontratën dhe Castrovilli nënshkroi kontratën e re me kohëzgjatje deri në verën e vitit 2024 dhe me pagë 1 milionë euro në sezon, më shumë në Insporti.com.