Prerja e kurbaneve ndalohet në këto vende

Prerja e kurbaneve ndalohet në këto vende

Komuna e Prishtinës shprehet se ka marrë masat që shitblerja dhe prerja e kurbanit të bëhet në vende të posaçme.

Menduh Halili, inspektor i Shërbimeve Publike në sektorin e Rendit Komunal, u bën apel të gjithë qytetarëve që këtë aktivitet mos ta deformojnë në fushën legjislative, sepse do merren masa me gjoba dhe procedim në gjykatë.

Ndërsa, BIK ngriti një problematikë mjaft të mprehtë, sa i përket faktit që disa grupe po shesin kurban me çmime të lira.