Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino i shqetësuar me zhvillimet në FFK – takohet me Agim Ademin

Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino i shqetësuar me zhvillimet në FFK – takohet me Agim Ademin

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, dhe nënkryetari Bakir Burri gjatë qëndrimit në Varshavë janë takuar me presidentin e FIFA-s, Gianni Infantino, më shumë në Insporti.com.