Presidenti uron Bajramin: Këtë herë ta kalojmë me distancë fizike

Presidenti uron Bajramin: Këtë herë ta kalojmë me distancë fizike

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka uruar për festën e Kurban Bajramit duke uruar për një festë me shumë solidaritet, mirëkuptim e harmoni për njëri-tjetrin, njofton Insajderi.

Kreu i shtetit tha se edhe pse gjithnjë këtë festë e kemi kaluar të bashkuar, kësaj radhe duhet të ruajmë distancën fizike e kështu edhe shëndetin e më të dashurve.

“Një festë me shumë solidaritet, mirëkuptim e harmoni për njëri-tjetrin qoftë ky Kurban Bajram. E kemi kaluar gjithherë të bashkuar, por në këto ditë të vështira nëpër të cilin po kalon populli ynë dhe tërë bota për shkak të pandemisë, këtë herë duhet ta kalojmë duke e ruajtur distancën fizike dhe shëndetin e më të dashurve tanë. Urime të përzemërta të gjithë besimtarëve myslimanë”, uroi Thaçi.