Steve Harvey është njëri nga prezantuesit më të famshëm në mediat ndërkombëtare.

S fundmi ai ka zgjedhur br" />

Prezantuesi i njohur me pushime në Shqipëri

Prezantuesi i njohur me pushime në Shqipëri

Steve Harvey është njëri nga prezantuesit më të famshëm në mediat ndërkombëtare.

S fundmi ai ka zgjedhur bregdetin shqiptar për ti kaluar pushimet ku përmes rrjetit social Instagram ka bashkangjitur edhe një video.

Përmes saj ai bëri të ditur se ndodhet mes Greqisë dhe Shqipërisë.

Në videon e postuar ai flet për Shqipërinë ndërsa pranë saj ka shkruar: Shqipëria përgjatë oqeanit është në Greqi, si Kolumbia