Prince William dhe Kate Middleton në rrezik të madh për të kontraktuar Coronavirusin

Prince William dhe Kate Middleton në rrezik të madh për të kontraktuar Coronavirusin

Kate Middleton dhe Princi William kanë kryer me kujdes detyrat e tyre mbretërore gjatë pandemisë globale COVID-19, njofton Insajderi.

Me kthimin e tyre në zonën Kensington dhe Chelsea të Londrës pas udhëtimit të tyre në Balmoral, Duka dhe Dukesha e Kembrixhit, si dhe fëmijët e tyre supozohet se janë në një rrezik më të lartë të kontraktimit të Coronavirusit pasi zonat tani janë shpallur “pika të nxehta”.

Sipas raporteve, deri më tani ka pasur 721 raste të konfirmuara me një normë prej 461.8 për 100,000 njerëz, krahasuar me normën e Norfolk pf 351 për 100,000 njerëz.

Sipas mjetit llogaritës në internet të Imperial College London, Kensington dhe rrethi Chelsea i Londrës konsiderohen pikat e nxehta, pasi parashikon pjesë të vendit ku rreziku i COVID-19 është më i lartë.

Zona aktuale e rezidencës së William dhe Kate pritet të bëhet një pikë e nxehtë në tre javët e ardhshme. /Insajderi.com

Burimi: Geo TV