përgjegjësi mbretërore

Princesha e vogël Charlotte duhet t’i përmbahet rregullit të pashkruar shekullor të familjes mbretërore

Princesha e vogël Charlotte duhet t’i përmbahet rregullit të pashkruar shekullor të familjes mbretërore

Princesha Charlotte do të duhet t’i përmbahet një rregulli të familjes mbretërore, e bartur ndër shekuj, që të sigurohet që vëllai i saj Princi George, do të bëjë më të mirën si mbreti i ardhshëm, njofton Insajderi.

Princesha Charlotte është 5 vjeçare, vajza e Princit William dhe Dukeshës së Kembrixhit, Kate Middleton.

Komentatori mbretëror Andreë Morton tha: “Puna e fëmijës mbretëror me një vëlla ose motër të vogël është të jetë mbështetës.”

“Pra, Princi i Uellsit, më vonë Duka i Windsor, gjithmonë u mbështet nga motra dhe tre vëllezërit e tij”.

“Elizabeth, tani Mbretëresha, ishte mbështetur gjithmonë nga Princesha Margaret”.

“Ekziston një lloj kodi të pashkruar brenda Familjes Mbretërore që puna juaj si motër dhe motër është të ndihmojë në ndarjen e barrës së monarkisë.”

Ndërsa Princi George do të stërvitet të bëhet mbret pas gjyshit të tij Princ Charles dhe babait Princi William, Charlotte do të ketë më shumë liri, por ka të ngjarë që ajo do të duhet të ndihmojë mbretin për të përfaqësuar monarkinë.

Burimi: Express.co.uk