Princi Charles dhe familja e tij kritikohen për turneun gjatë pandemisë

Princi Charles dhe familja e tij kritikohen për turneun gjatë pandemisë

Princi William dhe familja e tij ecën në në tapetin e kuq për të marrë pjesë në një shfaqje të Krishtlindjeve të mbajtur për të falënderuar punëtorët thelbësorë të Londrës.

William, gruaja e tij Kate dhe tre fëmijët e tyre, Princi George, Princesha Charlotte dhe Princi Louis, u shfaqën së bashku të premten në një ngjarje të tillë për herë të parë për të parë një shfaqje tradicionale të pantomimës britanike në Palladium.

“Ju keni dhënë kontributin tuaj gjatë gjithë këtij viti dhe keni bërë sakrifica të jashtëzakonshme”, u tha Uilliam personelit të shërbimit shëndetësor, mësuesve, punonjësve të shërbimeve të urgjencës dhe studiuesve, të mbledhur në këtë ngjarje me familjet e tyre.

Paraqitja pasoi një turne tre-ditor me trenë në Uells dhe Skoci, William dhe Kate zhvilluan në fillim të javës.

Megjithëse ata po synonin të përhapnin gëzimin e Krishtlindjes dhe të falënderonin punëtorët e vijës së frontit, ata morën një pritje të ftohtë nga udhëheqësit në ato rajone.

Një zyrtar Uellsian tha se ai preferonte që “të mos kishte vizita të panevojshme” gjatë pandemisë së Covid, raportoi Associated Press.

Më shumë se 61,000 njerëz në Britani kanë vdekur nga COVID-19, numri më i lartë në Evropë./Insajderi.com