Princi jordanez u vendos në arrest shtëpiak se vizitoi familjet e viktimave të COVID-19

Princi jordanez u vendos në arrest shtëpiak se vizitoi familjet e viktimave të COVID-19
Burimi i fotografisë: Getty Images

Gjysmë vëllai i Mbretit Abdullah të Jordanit, Princi Hamzah bin-Hussein, u vendos në arrest shtëpiak pasi ai vizitoi me familjet e pacientëve me COVID-19.

Sipas Reuters, ishte ajo vizitë që shkaktoi një përgjigje nga monarkia e Jordanisë. Një zyrtar i lartë e quajti ngjarjen si “kashta që theu shpinën e devesë”, pasi ajo pasoi një vizitë që mbreti Abdullah bëri në spital në të cilin ai qortoi stafin në lidhje me vdekjen e nëntë pacientëve, njofton Insajderi.

Njerëzit të njohur me situatën i thanë medias se vizita e Princit u konsiderua si nënvlerësim i autoritetit të Mbretit Abdullah dhe rezultoi në arrestin shtëpiak të Hamzah në fillim të këtij muaji. /Insajderi.com