Prindërit e Brad Pitt nuk kanë parë nipërit dhe mbesat e tyre në më shumë se 4 vjet

Prindërit e Brad Pitt nuk kanë parë nipërit dhe mbesat e tyre në më shumë se 4 vjet

Jane dhe William Pitt nuk i kanë parë gjashtë nipërit e mbesat e tyre në katër vjet, me Brad Pitt dhe Angelina Jolie që pritet të shkojnë në gjyq për kujdestarinë e fëmijëve këtë tetor, thotë një raport.

Nëna e Brad Pitt, Jane, festoi të enjten ditëlindjen e 80-të me një festë të madhe të organizuar nga djali i saj, Brad, në shtëpinë e tij në brigjet e Kalifornisë.

Por gjashtë fëmijët e Pitt me ish-gruan Angelina Jolie me sa duket nuk morën pjesë. Ata munguan në mediat sociale fotot e Jane Pitt që pozonin me anëtarët e tjerë të familjes së saj madhe, raportoi Daily Mail, transmeton Insajderi.

Jane dhe burri i saj, William Pitt, nuk i kanë parë fëmijët e Pitt në katër vjet pasi ai dhe Jolie po përballen në një betejë të zgjatur për divorc dhe kujdestari, sipas një raporti në The Sun.

Duket se Jane dhe William Pitt mund të jenë dy nga viktimat e kësaj beteje në vazhdim, e cila po nxehet përsëri me një proces gjyqësor të ri nga Jolie që ka të bëjë me gjyqtarin që mbikëqyr çështjen e kujdestarisë. /Insajderi.com