Prioritetet shtetërore sipas Rrustem Mustafës

Prioritetet shtetërore sipas Rrustem Mustafës

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Rrustem Mustafa, ka nxjerr prioritetet që duhet t’i ketë shteti.

Përmes një statusi në Facebook, ai ka kërkuar që, pavarësisht situatave, të mos humbet qëllimi kryesor.

“Të lidhemi fort me interesat shtetërore, duke i respektuar kritikët, të mos ndikohemi dhe të humbim qëllimin në punët që kemi përpara”, ka shkruar ai.

“Prioritetet të mbeten: rendi, ligji, normalizimi i shtetit..!”, ka përfunduar ish-deputeti i PDK-së, Rrustem Mustafa./Insajderi.com