fbpx

Prishtina e bombarduar nga NATO

Prishtina e bombarduar nga NATO

Artistja kosovare Eliza Hoxha, pas ekspozitës që pati vitin e kaluar me fotografi nga protesta që janë mbajtur në Kosovë, para dhe pas lufte, tashmë ka sjellë edhe disa fotografi që rikthejnë vëmendjen e qytetarëve tek vitit 1999, shkruan Insajderi.

Hoxha, ka publikuar fotografi të Postës së Kosovës e cila asokohe ishte bombarduar nga NATO teksa krahas kësaj sjellë edhe fotografi nga pjesa e vjetër e qytetit e shkatërruar.

Më poshtë po sjellim fotografitë e Eliza Hoxhës:

https://www.facebook.com/eliza.hoxha.351/posts/10158267703734056