Prishtinë: Bllokohen disa rrugë nga shiu

Prishtinë: Bllokohen disa rrugë nga shiu

Reshjet e shiut që filluan mbrëmë kanë shkaktuar probleme në Prishtinë

Nga reshjet e mëdha janë vërshuar disa rrugë, duke bllokuar qarkullimin e këmbësorëve, por edhe automjeteve.

Fotografitë tregojnë rrugë të bllokuara nga shiu.

Bllokimi i rrugëve dhe vërshimi i tyre është problem i vazhdueshëm dhe tashmë i përhershëm i kryeqyteti.