Prishtinë: Marshohet për Palestinën

Prishtinë: Marshohet për Palestinën

Në Prishtinë është organizuar marsh për Palestinën, raporton Insajderi.

Këtë e organizoi Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist.

“Liri për Palestinën” e “Ferri është në Gaza”, ishin disa nga motot e këtij marshimi.

Në Gaza tash e disa ditë është duke u zhvilluar një konflikt në mes të ushtrisë izralite e civilëve palestinezë.

Po aty është përfshirë edhe Lëvizja Hamas.

Për ngjarjet e fundit janë organizuar protesta në Lindje e Perëndim që kërkojnë nga Izraeli t’i ndalë sulmet mbi zonat e banuara palestineze. /Insajderi.com