Prizrenasi cak i hajnave, ia vodhën paratë në qendrën e skijimit në Brezovicë

Prizrenasi cak i hajnave, ia vodhën paratë në qendrën e skijimit në Brezovicë

Një burrë ka raportuar në Policinë e Kosovës se në qendrën e skijimit në Brezovicë, i janë vjedhur disa të holla në veturën e tij.

Sipas denoncuesit vetura kishte qenë në parking.

“Pasi që ishte kthyer në shtëpinë e tij në Prizren, kishte vërejtur se ia kanë vjedhur paratë. Sipas ankuesit , në veturë nuk vërehen shenja dëmtimi si dhe është i sigurt se veturën e kishte mbyllur me çelës”, thuhet në njoftim.

Ilustrim

Ngjarja kishte ndodhur të dielën më 20 shkurt.

Ndërsa rasti është nën hetime./Insajderi.com