Procedurat: Gjashtë muaj që të konfirmohet aktakuza – për t’u vërtetuar fajësia e Thaçit e Veselit

Procedurat: Gjashtë muaj që të konfirmohet aktakuza – për t’u vërtetuar fajësia e Thaçit e Veselit

Procedurat: Gjashtë muaj që të konfirmohet aktakuza – për t’u vërtetuar fajësia e Thaçit e Veselit

Gjykata Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Dhe tani procedura gjyqësore, sipas avokatit Tomë Gashi, është që duhen gjashtë muaj për t’u konfirmuar aktakuza, ose jo.

“Nuk do të thotë që aktakuza do të konfirmohet dhe se ata do të shpallen fajtorë”, ka thënë Gashi.

LAJMI I FUNDIT: SPECIALJA NGRE AKTAKUZË KUNDËR THAÇIT E VESELIT, DYSHOHEN PËR 100 VRASJE