Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike s’kalon në lexim të dytë

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike s’kalon në lexim të dytë

Nuk ka kaluar në lexim të dytë Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Komisioni për Buxhet dhe Financa vendosi që mos të kalojë në lexim të dytë ky projektligj.

Përmes këtij projektligji mundësohet tërheqja 10% e trustit. /Insajderi.com