Prokuroria ngritë aktakuzë ndaj Mimoza Kusari-Lilës, Besim Beqajt, Dardan Gashit e disa zyrtarëve të tjerë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë ndaj, Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq si dhe 15 persova të tjerë, për veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”, shkruan Gazeta Insajderi. Aktakuza ka të bëjë me Komitetin Qeveritar për Privatizim. Ata akuzohen se kanë tejkaluar kompetencat e veta duke … Continue reading Prokuroria ngritë aktakuzë ndaj Mimoza Kusari-Lilës, Besim Beqajt, Dardan Gashit e disa zyrtarëve të tjerë