Promovohen tre libra për Skënderbeun

Promovohen tre libra për Skënderbeun

Në shënimin e vitit jubilar, 550-vjetorin e vdekjes së heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, promovohen tre libra.

Promovimi bëhet në Sallën e Rezidencës së Ipeshkvisë, pranë Katedrales “Shën Nënë Tereza” në Prishtinë, në orën 19:00.

Tre librat që do të promovohen janë:

  1. Alassandro Serra, “Shqipëria dhe Selia e Shenjtë në kohën e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut“ – prezanton Prof. Domenico Morelli, nga Roma.
  2. “Gjergj Kastrioti-Skênderbeu “Atleta Christi” – përzgjedhje studimesh të klerikëve katolikë” – prezanton Dr. Gjon Berisha.
  3. AB. Lorenzo Ignacio Thjulen, “Kuvendime në mbretërinë e të vdekurve. Bashkëbisedim midis Gjegj Kastriotit dhe Karlit tê madh” – prezanton Prof. dr. Xhavit Beqiri.