Prononcohet edhe FFK për takimin në Podujevë

Prononcohet edhe FFK për takimin në Podujevë

Rreth takimit ndërmjet Llapit dhe Dritës, sot nuk kanë rreshtur spekulimet, pasi mediat spekuluan se fjala është për një ndeshje të kurdisur.

Takimi ka përfunduar me rezultat 1:3 dhe është përshkuar me probleme dhe reagime të shumta, majde ka qenë i ndërprerë për disa minuta, meqë tifozët vendës edhe u futën në fushë, policia u detyrua të intervenojë dhe stadiumi të zbrazet nga publiku.

Rreth kësaj situate është prononcuar edhe zv. Sekretari i Përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Kosovës Arianit Ahmeti, i cili ishte mysafir në emisionin 2 me 1 në RTV21.

Lexoni reagimin e plotë te Ahmetit.