Protesta e dhunshme në Rrugën e Kombit përmes fotografive

Protesta e dhunshme në Rrugën e Kombit përmes fotografive

Protesta nisi e qetë, por devijoi në përleshje mes tubuesve dhe forcave të policisë, ndërsa më pas u shkatërruan dhe dogjën sportelet e ndërtuara nga koncesionari.

Nga përleshjet e dhunshme mes protestuesve dhe policisë, ka pasur edhe të lënduar e të plagosur nga të dy palët. Paraprakisht njoftohet se kanë mbetur të dëmtuar 5 pjesëtarë të forcave të policisë, si dhe 12 qytetarë, pjesëmarrës në protestë./TCh.