Protestë: Punëtorët teknikë të disa ministrive kërkojnë rritje pagash

Protestë: Punëtorët teknikë të disa ministrive kërkojnë rritje pagash

Punëtorët teknikë që operojnë në ministrinë e Mjedisit, ministrinë e Administratës se Pushtetit Lokal, ministrinë e Zhvillimit Rajonal, ministrinë e Drejtësisë dhe Administratës Publike, nuk janë të kënaqur me pagat e tyre.

Kështu ata do të protestojnë të martën për të kërkuar rritje pagash.

Protesta fillon nga ora 13:00, njofton Insajderi.

Ky organizim për të shprehur pakënaqësi mbahet te objekti i ish-rilindjes. /Insajderi.com