Protestojnë familjarët e dëshmorëve në Istog

Protestojnë familjarët e dëshmorëve në Istog

Është mbajtur sot protesta e paralajmëruar nga Shoqata e familjarëve të dëshmorëve në qendër të Istogut.

Po ashtu në shenjë respekti ata kanë vendosur kurora lulesh te lapidari i dëshmorëve

Sipas Policisë së Kosovës, nuk ka pasur incidente dhe protestuesit janë shprëndarë të qetë.

Protesta ka përfunduar rreth orës 12:45 dhe kanë marrë pjesë një numër i vogël protestuesish.