Protestojnë punëtorët teknikë dhe të sigurimit

Protestojnë punëtorët teknikë dhe të sigurimit

Punëtorët teknikë dhe atat të sigurimit fizikë, të cilët punojnë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, në Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Ambulancat, do të protestojnë sot për një orë në vendet e tyre të punës, njofton Insajderi.

Kjo protest është paralajmëruar të mbahet për shkak të mospagesës së shtesës prej 300 euro për angazhimin e tyre në kohë pandemie.

Udhëheqja sindikale gjatë kohës së protestës do ta vizitojë Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë dhe QKUK-në, ora 13:00. /Insajderi.com