Përkundër që protesta është duke u zhvilluar për mbrojtje të territorit të Kosovës, në të nuk ka asnj" />

Protestuesit për mbrojtjen e territorit të Kosovës – pa flamur të Kosovës

Protestuesit për mbrojtjen e territorit të Kosovës – pa flamur të Kosovës

Përkundër që protesta është duke u zhvilluar për mbrojtje të territorit të Kosovës, në të nuk ka asnjë flamur të vendit

Në duart e protestuesve shihen flamuj të ndryshëm, duke filluar nga ai i Shqipërisë, Suedisë, Azerbejxhanit, dhe disa flamuj të tjerë.

Tashmë protestuesit janë nisur nga Bibilioteka Kombëtare drejt Sheshit “Skenderbeu”.