Pse burrat tërhiqen nga një femër mbi 30 vjeç, ja arsyeja

Pse burrat tërhiqen nga një femër mbi 30 vjeç, ja arsyeja

Mosha është një periudhë që për secilin person tregon detaje dhe karakteristika të ndryshme. Përjetimet nuk varen thjesht nga mosha, pasi ato janë të ndryshme në lidhje me meshkujt dhe me femrat.

v

Shpesh mund të ndodhë se femrat moshën ideale të pamjes së tyre mund të kenë 20, por që shumë studime kanë treguar të kundërtën. Krahasuar me të kaluarën, në të vërtetë, ka shumë gra që janë të lumtura të jenë single përtej moshës 30 vjeç, pasi e gjejnë veten duke jetuar një kohë vërtet të mrekullueshme në jetën e tyre.

Më poshtë janë cilësitë që i bëjnë ato super interesante në sytë e burrave.

Ato kanë karizëm

Gratë mbi 30 vjeç janë padyshim më karizmatike sesa 20 vjeçaret, e dinë përsosmërisht se si të provokojnë një partner dhe si ta përdorin bukurinë për të marrë atë që duan. Ato kanë ardhur në një pikë ku kuptojnë se bukuria nuk është gjithçka dhe se mjafton të punohet me inteligjencën për të arritur qëllimet e tyre. Për një burrë, nuk ka asgjë më të mirë se një grua që beson në vetvete.

Nuk humbasin dashuri

Nëse në mesin e 20-vjeçareve është më e lehtë të takoni një vajzë që vetëm dëshiron të jetë e sjellshme dhe e kënaqur, ndoshta edhe duke ofruar një darkë, në 30 vjeç, një grua e di se çfarë dëshiron dhe nuk humb kohën për kënaqësitë. Në vend që të ndiqet nga një person që nuk kujdeset për të, ajo preferon të jetë e vetme dhe të gëzojë plotësisht kohën e saj të lirë.

Ato e dinë se si të vlerësojnë veten

Kush më mirë se një grua mbi 30 vjeç mund të kuptojë në mënyrë perfekte forcat e saj dhe gabimet e saj? Në atë moshë, eksperimentet e stilit tipik të adoleshencës janë zhdukur prej kohësh, edhe kur është fjala për pamjen, është arritur një maturim i caktuar dhe do të vishen vetëm rrobat që do të nxjerrin në pah trupin, duke maskuar defektet. Kjo i shtyn burrat që të humbasin mendjen para një gruaje të veshur mirë.

Kanë një ndjenjë ironie

Kur kalon moshën 30 vjeç, një grua duhet të ketë pranuar të metat dhe mangësitë e saj të vogla tashmë, aq shumë sa që në shumicën e rasteve ajo është e aftë të vërë veten në lojë. Kjo cilësi vlerësohet veçanërisht nga burrat, kjo nënkupton një vetëbesim të thellë dhe një forcë të madhe. Çfarë mund të kërkonte një partner?

Ato janë të pjekura

Tejkalimi i të 30-ave sjell një pjekuri të caktuar mendore që u lejon atyre të përballen me çdo lloj situate me forcë, vendosmëri dhe qetësi. Burrat duan gratë që kanë një qëndrim kaq të fortë në jetën e tyre dhe kjo është arsyeja pse, kur ata e njohin mbi 30 vjeç, harrojnë njëzet vjeçaret.

Kujdesen për trupin e tyre

Stili i përsosur i flokëve, lëkura e butë, make-up i patëmetë, këto janë të gjitha gjërat me të cilat një grua që ka tejkaluar 30-at është tepër e kujdesshme.

Ato e dinë se çfarë duan

Në moshën 30 vjeç, një grua ka kokën e saj mbi shpatullat e saj dhe mbi të gjitha ajo ka braktisur të gjitha ëndrrat e parealizueshme që kishte gjatë adoleshencës, duke u bërë më konkrete dhe realiste, shkruan bota.al. Përkundër asaj që mund të mendoni, një femër që e di saktësisht se çfarë dëshiron nga jeta nuk është e frikshme për burrat, por i tërheq ata në një mënyrë të pabesueshme.

Kanë më shumë përvojë

Fakti që ato kanë më shumë përvojë. Kjo mund të jetë për shkak se ato kanë pasur përvoja të ndryshme ose për shkak se e kanë kuptuar se nuk ka asgjë të keqe për të qenë i pa penguar në shtrat, por e vetmja gjë e sigurt është se ato njohin një sërë “marifetesh” për ta bërë partnerin të çmendur.