Pse ndalohen aeroplanët të fluturojnë mbi shtëpinë e yllit të Barcelonës, Lionel Messi?

Pse ndalohen aeroplanët të fluturojnë mbi shtëpinë e yllit të Barcelonës, Lionel Messi?

Kur presidenti i kompanisë ajrore Vueling, Javier Sanchez-Prieto, rastësisht e përmendi gjatë një interviste se aeroplanët nuk lejohen të fluturojnë mbi shtëpinë e yllit të Barcelonës, Leo Messi dhe kjo gjë ngjalli debat në rrjetet sociale, më shumë në Insporti.com.