Pse nuk e fton në emision Majkun?- Flet moderatorja e njohur

Pse nuk e fton në emision Majkun?- Flet moderatorja e njohur

Moderatorja shqiptare Dasara Karaiskaj ka qenë e ftuar në emisionin ‘Thumb’ ku ka shpalosur të pathëna nga jeta e saj private dhe profesionale.

Ajo është shumë e drejtpërdrejtë dhe nuk priton që t’i thumbojë personazhet ‘VIP’.

E pyetur nëse do ta ftonte Majkun ndonjëherë në emision, ajo e mohoi një gjë të tillë.

“Sepse përgjijget e Majkut gjatë një interviste janë ‘po’ dhe ‘jo’. Unë e dëgjoj Majkun, këngët e tij më pëlqejnë shumë sidomos ato me ndarje, por mendoj se Majku përfitoi nga zëri i tij dhe sipas meje është zbulim i Babastarsave. Ndoshta pasi nuk ka një ‘background’… apo jeta e tij lë për të dëshiruar…”, ka përfunduar moderatojra