Publikohet agjenda e aktiviteteve për 13 vjetorin e pavarësisë

Publikohet agjenda e aktiviteteve për 13 vjetorin e pavarësisë

Qeveria në largim ka prezantuar logon e 13-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës dhe ka bërë publike agjendën e shënimit të kësaj dite, njofton Insajderi.

Dita nis me ngritjen e flamurit shtetëror nga Garda Ceremoniale e FSK-së e cila mbahet nga ora 8:00.

Qeveria ka udhëzuar që të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të vendit në orën e parë të mësimit të diskutojnë për 17 shkurtin e vitit 2008 (dita e pavarësisë).

Të gjitha aktivitetet mund t’i gjeni këtu: Shkarko dokumentin./Insajderi.com