Publikohet përgjimi i Zoran Zaev – lideri i Maqedonisë Veriore shpalos planin për ndarjen e Kosovës

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka thënë se Rusia dhe Turqia po e mbështesin idenë e shkëmbimit të territoreve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për qëllime të tyre, në një bisedë telefonike me disa humoristë rusë. Zaev ka rënë pre e humoristëve Aleksei Stoljarov dhe Vladimir Kuznetsov, të cilët duke përdorur identitete të rreme … Continue reading Publikohet përgjimi i Zoran Zaev – lideri i Maqedonisë Veriore shpalos planin për ndarjen e Kosovës