Publikohet projekti emocionues nga Skerdi dhe Elinel

Publikohet projekti emocionues nga Skerdi dhe Elinel

Është publikuar kënga e paralajmëruar ditë më parë nga Skerdi dhe Elinel.

Projekti titullohet “Vaj” dhe është punuar nga Bini Nebihu në bashkëpunim me të dy artistët.

Kënga është e shoqëruar me videoklip me lokacion në zonat e KEK-ut dhe është realizuar nga Jaydee, produksion me të cilin Skerdi punon tash e një kohë.

Ky është bashkëpunimi i parë mes Skerdit dhe Elinel dhe pritet të jetë një hit në këtë kohë pandemie.

Ushqimet më të preferuara gjatë karantinës