Publikohet traileri i filmit “Pikachu”

Rita Ora dhe Ryan Renolds pjesë e filmit "Pikacho"

Publikohet traileri i filmit “Pikachu”

Në filmin e parë të bazuar në serinë Pokemon, “Pikachu”, traileri i të cilit sapo është realizuar, do të marr pjesë edhe Rita Ora.

Për herë të parë, karakteri i Pikacho do të flasë më shumë se fjalët “pika pika” dhe zëri i tij do të realizohet prej Rajan Reynolds.

Gjuhën e Pikacho, mund ta kuptojë vetëm një djalë me emrin Tim, i cili vjen në kërkim të babait të tij të zhdukur.

Pikacho vjen në rolin e detektivit e ndihmon Timin në kërkimin e babait të tij, i cili njëjtë është detektiv, por i zhdukur.

Në film merr pjesë gjithashtu edhe Rita Ora, e cila megjithëse nuk shfaqet në trailer, ka shpërndarë atë dhe ka thënë se mezi pret që fansat ta shohin filmi.

Në kastën e filmit do të jetë pjesëmarrëse edhe Rita Ora.

Edhepse nuk e shohim si pjesë të trailerit, ajo e ka shprëndarë këtë trailer duke thënë që mezi pret ta shohin fansat.

‘Detective Pikachu’ do të fillojë të shfaqet në kinema më 10 maj të vitit 2019.