Publikohet vaktia e Ramazanit

Publikohet vaktia e Ramazanit

Bashkësia Islame e Kosovës ka publikuar versionin zyrtar të vaktisë së Ramazanit për regjionin e Kosovës.

Në bazë të këtij kalendari, muaji i Ramazani do fillojë më 6 maj, ndërsa do mbarojë me 3 qershor të vitit 2019.

Krahas kësaj, ata kanë informuar edhe në lidhje me qytetet që kanë diferencës së kohës, kur dielli perëndon më herët ose më vonë, si rezultat i ndryshimeve të shtrirjes gjeografike.

“Ferizaj -1 min, Gjilani -1, Presheva -2, Prishtina -1, Podujeva -1, Sharri +2 dhe Vushtrria -1 min”, shkruhet në vakti.

Ndiqeni versionin e plotë të saj më poshtë.