Publikohet versioni i dytë i ‘Tymi Dashnisë’ nga Irkenc Hyka dhe…

Publikohet versioni i dytë i ‘Tymi Dashnisë’ nga Irkenc Hyka dhe…

Kohë më parë është lajmëruar se kënga po do të publikohej por Nora Istrefi ishte bashkëpunëtorja që e anuloi publikimin.

Që nga atëherë e që janë bërë një vit, është vendosur që sot të publikohet kënga në Youtube.

Këngës nuk i kanë realizuar videoklip por e kanë shoqëruar me videotekst.

Bashkëpunimi mes tyre duket se i ka pëlqyer fansave duke e çuar videon në një numër të madh klikimesh.