Punëtorët e Abrashit dhe luksi i familjes “mbretërore” të kryeministrit

Ka mundur të ndodhë në ballo. Aty, Haradinajt mund t’i ketë lindur ideja për ta dyfishuar pagën e tij, nga 1500 në afro 3 mijë euro. Atë mbrëmje të 6 dhjetorit dhjetëra njerëz që dëshirojnë të duken aristokratë ishin mbledhur në një prej hoteleve luksoze të Prishtinës. Haradinaj, me gjasë, është ndier keq që nuk … Continue reading Punëtorët e Abrashit dhe luksi i familjes “mbretërore” të kryeministrit