PZAP merr vendim për ankesën e AAK-së për Istogun

PZAP merr vendim për ankesën e AAK-së për Istogun

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, e ka refuzuar ankesën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, lidhur me shpalljen e rezultateve të votimit në Istog.

PZAP ka konstatuar se ankesa e AAK-së është e pabazuar.

Gjatë rivotimit në këtë komunë ka dal fitues Haki Rugova i LDK-së me 14 vota më shumë sesa kandidati i AAK-së Gani Dreshaj.