PZAP njofton për ankesat e PDK-së dhe LDK-së

30.11.2017 15:37
PZAP njofton për ankesat e PDK-së dhe LDK-së

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka ushtruar ankesë në PZAP për zgjedhjet e balotazhit në tri komuna – Prishtinë, Dragash dhe Kamenicë.

Kurse Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka bërë ankesë në PZAP për rezultatet e zgjedhjeve lokale në tri komuna – Rahovec, Klinë dhe Prizren.

Këtë e ka konfirmuar për Insajderin edhe Mul Desku nga PZAP-ja.

Përveç kësaj, ankesë në PZAP ka bërë edhe kandidati i pavarur për komunën Shtimes, Fatmira Rashiti./Insajderi.com