Qeni dhe huti shokë të pandashëm – ata madje notojnë bashkë

Qeni dhe huti shokë të pandashëm – ata madje notojnë bashkë

Nuk do të kishit mundur të besonit se një qen dhe një hut do të mund të kishin një miqësi kaq të afërt, deri sa nuk keni parë këto foto të adhurueshme nga Tanja Brandt, një fotografe profesioniste e kafshëve dhe artiste kolazhi në Gjermani.

Ingo qeni bari Malinois dhe Poldi, bufi i lezetshëm, duken më se të lumtur të qëndrojnë pranë njëri-tjetrit për fotosesione të lara në dritën e artë të mbrëmjes.

Më poshtë mund të shihni foto e miqve të pandashëm. /Insajderi.com

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-8

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-10

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-9

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-1

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-14

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-13

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-5

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-7

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-6

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-11

ingo-else-dog-owl-friendship-tanja-brandt-2

Burimi: Bored Panda