Qesharake: Deputeti i PDK-së u kërkon qytetarëve ta takojnë me termin

Qesharake: Deputeti i PDK-së u kërkon qytetarëve ta takojnë me termin

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku ka ‘zbuluar’ një metodë të re se si qytetarët e Kosovës mund ta takojnë atë.

Ai në ueb faqen e tij ka ‘zbuluar’ opsionin “Rezervo Takim”. Nëse zgjidhet ai opsion aty mund të shihen datat se kur mund të rezervoni takim me djalin e Sami Lushtakut që kishte mbajtur postin e kryetari të Skenderajt.

Këtë çështje e ka marrur seriozisht deputeti i PDK-së. Për të rezervuar takim me të duhet të jetë e-maili i vërtetë dhe jo i rrem./Insajderi.com