Qeveria e re, Hoti takon zyrtarët e AAK-së

Qeveria e re, Hoti takon zyrtarët e AAK-së

Kandidati për kryeministër, Avdullah Hoti, është takuar me dy zyrtarët e AAK-së, Meliza Haradinajn dhe Besnik Tahirin.

LDK dhe AAK po vazhdojnë bisedimet për formimin e Qeverisë së re, të cilën e kanë premtuar brenda ditësh.

Tanimë LDK-ja e ka nominuar kandidat për kryeministër, Avdullah Hotin, dhe AAK-ja është pajtuar me këtë emër.

Haradinaj sot takoi kryetarët e komunave nga AAK-ja për t’i pyetur rreth koalicionit që planifikon ta bëjë me LDK-në.

LDK-ja ndërkaq ka marrë pajtimin e strukturave të saj, që ta formojë Qeverinë e re me AAK-në, Nismën, AKR-në dhe minoritetet në Kuvend.