Qeveria në detyrë shkarkon Bordin e KEK-ut, emërohet Bordi i ri

Qeveria në detyrë shkarkon Bordin e KEK-ut, emërohet Bordi i ri

Është shkarkuar edhe Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore të Korporatës Energjetike të Kosovës, shkruan Insajderi. 

Vendimin për shkarkimin e këtij bordi u mor sot, teksa menjëherë ka njoftuar se është emëruar bordi i përkohshëm i kësaj kompanie.

Qeveria në detyrë ka bërë të ditur emra e anëtarëve të rinj.

Anëtarë të këtij bordi janë:

Rrezarta Pllana, kryesuese dhe drejtore;

Merita Kasapolli, drejtore

Arbnor Pula, drejtor dhe

Bezat Halilaj, drejtor