Qeveritë Kosovë – Shqipëri ritakohen në Pejë më 26 nëntor

Qeveritë Kosovë – Shqipëri ritakohen në Pejë më 26 nëntor

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka bërë të ditur se qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë do të mbajnë mbledhjen e ardhshme të përbashkët më 26 nëntor.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë, ai ka thënë se kjo mbledhje e përbashkët do të mbahet në Pejë.

Limaj ka shtuar se po punojnë bashkërisht për temat dhe marrëveshjet që do të nënshkruhen.