Qytetari blen oriz, gjen brenda miza që lëvizin

Qytetari blen oriz, gjen brenda miza që lëvizin

Këto janë disa nga episodet që u shfaqën dhe u komentuan në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”, në Shqipëri.

Shtrati i lumit Erzen është i mbushur më plehra të hedhura pa kujdes. Një qytetar ka blerë oriz italian ekstra, por ka filmuar mizat, që ecin në të.

Në një foto tregohet një domate e një patëllxhan të defirmuar, me gjasë nga përdorimi pa kriter i pesticideve.

Një video e filmuar nga një qytetar, tregon, sesi bëhet transporti i të sëmurëvë në QSUT.