Qytetari i parë në Kosovë që u shërua nga Koronavirusi: Ka mungu higjiena shumë në spital

Qytetari i parë në Kosovë që u shërua nga Koronavirusi: Ka mungu higjiena shumë në spital

Nazim Kelmendi, pas 7 ditësh qëndrimi në Klinikën Infektive, pasi që, rezultoi me COVID-19, dje është liruar në shtëpi, i shëruar tërësisht. Ai shpalos rrëfimin e tij dhe ballafaqimin me këtë virus, ekskluzivisht për Gazetën Insajderi.

Ai ka thënë se trajtimi nga mjekët ka qenë shumë i mirë, por ka pasur kritika sa i përket higjienës.

“Ka mungu higjiena shumë në spital, nuk kam mundur t’i bëjë ballë atyre kushteve. Po stafi mjekësor kanë qenë shumë mirë, më kanë bërë kontrolla shumë shpesh, por higjiena katastrof ka qenë”, ka thënë ai.

Kelmendi, ishte kthyer nga Gjermania më 11 mars. Ai përpos ligështim të trupit, kishte pasur edhe temperaturë, dhe kësisoj ka vendosur që të shkojë në ambulanten në Janjevë për tu kontrolluar. Aty mjekët e kanë udhëzuar për në Kliniken Infektive.

Pasi ka shkuar në Klinikë, menjëherë ia kanë bërë testin për Koronavirus, dhe pas 24 orësh pritje, ka rezultuar pozitiv.

Në këtë intervistë, mund të ndiçni rrëfimin e plotë të Kelmendit, pas shërimit nga Koronavirusi./ Insajderi.com

Vetëm në Insajderi: Rrëfimi i qytetarit të parë të shëruar nga Coronavirusi në Kosovë

Vetëm në Insajderi: Rrëfimi i qytetarit të parë të shëruar nga Coronavirusi në KosovëNazim Kelmendi, pas 7 ditësh qëndrimi në Klinikën Infektive, pasi që, rezultoi me COVID-19, dje është liruar në shtëpi, i shëruar tërësisht. Ai shpalos rrëfimin e tij dhe ballafaqimin me këtë virus, ekskluzivisht për Gazetën Insajderi.

Gepostet von Insajderi am Donnerstag, 26. März 2020