At" />

Qytetet shqiptare me të ardhurat më të larta

Qytetet shqiptare me të ardhurat më të larta

Tirana, kryeqyteti ku jeton një e treta e popullsisë dhe ushtrojnë aktivitet rreth 40% e bizneseve është dhe qyteti që ka të ardhurat më të larta për frymë.