Rama: Një komb, një destinacion, një ofertë turistike dhe një mjedis i pastër

Rama: Një komb, një destinacion, një ofertë turistike dhe një mjedis i pastër

“Një komb, një destinacion, një ofertë turistike dhe një mjedis i pastër”.

Kështu ka thënë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama teksa ka përshëndetur aksionin e sotëm ushtarak të Kosovës dhe Shqipërisë të cilët pastruan zonën ndërkufitare.

“Forcat e ushtrisë së Shqipërisë e Kosovës së bashku me vullnetarë, në një ditë pastrimi të tokës e ujërave të përbashkët, për të vijuar me bashkëpunime të tjera në mjedis e turizëm në të dyja anët e Bjeshkëve”, ka shkruar Rama në Facebook.

Ushtarë të Kosovës e Shqipërisë të shtunën pastruan ambientin aty ku ndahen dy shtetet shqiptare. /Insajderi.com