Rama shpreh gatishmëri për vaksinimin e mësuesve kosovarë, Jashari e falënderon

Rama shpreh gatishmëri për vaksinimin e mësuesve kosovarë, Jashari e falënderon

Drejtuesi i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Rrahman Jashari, ka falënderuar kryeministrin shqiptar, Edi Rama, për gatishmërinë që të ofrojë vaksina për vaksinimin e mësuesve.

Edi Rama, ka deklaruar se kryeministri, Albin Kurti, i ka kërkuar vaksina Shqipërisë për mësuesit.

Këtë lajm e konsideron jozyrtar, Jashari – por shprehi mirënjohje ndaj Shqipërisë.

“Këtë lajm nuk e kemi ende zyrtar mirëpo na gëzon fakti dhe pasi që një rast ishte me mantel-bardhët kosovarë. E përgëzojmë kryeministrin dhe shtetin shqiptar për gatishmëri, besoj që Ministria e Shëndetësisë do të jetë në bashkëpunim me ne”, deklaroi ai për Periskopin.

Kosova ka siguruar vetëm 24 mijë vaksina nga programi COVAX.

Ndërsa, gjatë kësaj kohe po raportohen numër i madh infeksionesh me COVID-19. /Insajderi.com