Ramadan Krasniqi edhe me këngë fetare, një ilahi me Adem Ramadanin

Ramadan Krasniqi edhe me këngë fetare, një ilahi me Adem Ramadanin

Ramadan Krasniqi dhe Adem Ramadani kanë publikuar ilahinë “Re – SALATULLAH”.

Ilahia e Danit dhe Ademit është shoqëruar edhe me videoklip. Për tekstin e kësaj ilahie është kujdesur vet Adem Ramadani, kurse për mix/masterin dhe aranzhimin u kujdes Rahman Kryeziu.

Kujtojmë se Dani edhe vitin e kaluar kishte publikuar një ilahi me titull “Aromë” për muajin e shenjtë të Ramazanit.